דף הבית » השירותים שלנו
מומחים בליווי עסקים בהליך הרישוי הכולל ביצוע בדיקות מקיפות לפני הקמת עסק, הכוללות: מדידת פנים, תכנון ע”פ התקנות, הכנת תכנית אדריכליות, בקשה לרישוי עסקים וטיפול מול גורמי הרישוי והרשות המוניציפאלית, מתן שירות בפריסה ארצית.
מעניקים ייעוץ ראשוני והתאמת הנכס בהתאם למהות של העסק ולתקנות משרד הבריאות, מטרתנו העיקרית היא לפשט את התהליך, לדאוג לכך שבעל העסק יקבל רישיון במהירות, הניסיון שלנו בליווי עסקים בדגש בתחום המזון מעניקה לנו יתרון משמעותי
ליווי וטיפול מול שירותי המזון בתכנון ורישוי מפעלי מזון, הטיפול כולל יועץ מזון בשלבים הדרושים לתכנון ועבודה מול משרד הבריאות לקבלת רישיון יצרן, התהליך כולל בדיקת מקדימה לנכס לצורך התאמתו לחוק ולוודא כי סוג המפעל מתאים לפתיחה בנכס המוצע, שלב התכנון כולל חלוקת שטחים ותהליכי זרימה, תכנית העמדה, כתיבת נהלים ופרשה טכנית תואמת
הניסיון והוותק עושה את ההבדל הקטן, מפעלים מסוגים שונים טעוני רישוי, ובהיותם מפעל, הם נחשבים כעסק כמו לכל דבר, עצם העובדה שמפעילים משתרעים על שטחים גדולים יש צורך בהקפדה בעת הגשת הבקשה לרישיון, חלה החובה למפעלים ובתי מלאכה הרשומים בצו להגיש בקשה לרישוי עסקים
מעניקים ליווי ותכנון מוקפד תוך ניצול מלא של שטח הנכס, באמתחתנו יועץ מזון / טכנולוג מזון, שמעניקים פתרונות יצירתיים לכל עסק בתחום המסעדנות, הניסיון שלנו מעניק ללקוחותינו יתרון משמעותי בעבודה מול משרד הבריאות, הליווי שלנו כולל חוות דעת מקדמית לצורך קבלת אישור עקרוני
חלה חובת נגישות על כלל העסקים החדשים והנגשה הדרגתית של עסקים קיימים, משרנו ישמח להעניק לכם את השירות לשם קבלת רישיון עסק, הדרישה לאישור נגישות ע”י מורשה נגישות מתו”ס (מבנים וסביבה), ומורשה נגישות השירות תינתן בהתאם לחוק
חוק תכנון ובנייה בישראל מגדיר שימוש חורג כשימוש בקרקע או במבנה למטרה שלא הוגדרה לו בתב”ע ו/או בהיתר למבנה, משרדנו מעניק ליווי מקיף לעסקים, זה כולל את השלב בו הם נדרשים להגיש בקשה לשימוש חורג בשל שינוי שימוש לנכס למהות המבוקשת, התהליך טומן בתוכו מורכבויות של היתר בנייה